Wie ik ben

Mijn naam is Eva Sebregts

De afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van verzuim. Verzuimbegeleiding is mij op het lijf geschreven. Ik adem het gedragsmodel en ondersteun organisaties bij (de implementatie van) het eigen regie model. Mede door mijn ruime ervaring overzie ik dingen snel en leg ik eenvoudig de vinger op de zere plek. Ik ben eerlijk, zeg waar het op staat, maar kan me ook goed inleven in anderen. Samen met jou ga ik op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw verzuimvraagstuk.

In 2009 kwam ik, bijna bij toeval, in de verzuimwereld terecht. Na de opleiding Toerisme, startte ik met International Business & Languages, maar dat bleek niets voor mij. Ik ging een jaar reizen en begon vervolgens aan de opleiding HR. Daarnaast ging ik aan de slag bij CZ, waar ik al snel doorstroomde naar de afdeling Bedrijf en Gezondheid. Een schot in de roos! Ik zette mijn eerste stappen als casemanager Verzuim, rondde mijn opleiding HR af en volgde de opleiding Regie op Verzuim. Inmiddels heb ik ook de opleiding Casemanager Taakdelegatie en een masterclass Gedragsmodel gevolgd en goed afgerond. Ik ben nooit meer weggegaan uit de verzuimwereld. Als adviseur inzetbaarheid hield ik me bezig met de begeleiding van verzuim & re-integratie en gaf ik veel trainingen. In 2019 kwam mijn droom uit. Ik begon mijn eigen bedrijf in verzuimbegeleiding: Eva Sebregts Consultancy.

Mijn drive

Of ik nu een training geef of word gedetacheerd: als verzuimconsultant kan ik mensen écht helpen. Dat vind ik geweldig om te doen! Ik ben analytisch sterk, resultaatgericht en ga voor kwaliteit. In welke organisatie ik ook kom en wie ik ook spreek: ik pas me gemakkelijk aan. Mensen omschrijven me als sociaal en oprecht geïnteresseerd. Graag ga ik met organisaties aan de slag om de achterliggende oorzaak van verzuim te achterhalen. Ik zorg ervoor dat medewerkers weer kunnen werken. Maar ook: dat zij op de juiste plek zitten binnen de organisatie. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening.